Advocatenkantoor Dauginet Victor in Antwerpen: advocaten, fiscale vragen, fiscale rulings, fiscale regularisaties

 

VOORKOMEN, VERMIJDEN EN OPLOSSEN VAN BELASTINGGESCHILLEN.

 

Dauginet Advocaten staat sinds 1986 garant voor een doeltreffende dienstverlening aan zijn cliënteel (gaande van particulieren, KMO’s, non-profitorganisaties en multinationale ondernemingen tot overheden). Wij bieden een deskundige beoordeling en concrete, bruikbare adviezen op al uw fiscale vragen zodat zo mogelijk een fiscaal probleem kan vermeden worden door deskundig en adequaat anticiperen (fiscale rulings, fiscale regularisaties, correcte adviesverlening en toetsing van door derden voorgestelde oplossingen). Tevens behartigen wij graag uw belangen in al uw fiscale geschillen. Waar mogelijk zal een minnelijk akkoord nagestreefd worden. Indien noodzakelijk staan wij U ook bij voor de rechtbanken en hoven.

SOLIDE METHODES, VRUCHTBARE RESULTATEN.

 

 

Om uw dossier nauwgezet te kunnen verdedigen bij de bevoegde diensten is het van belang dat we over alle informatie beschikken. We analyseren samen met U de situatie en zorgen ervoor dat we de finesses van uw zaak in de vingers hebben.

 

Op basis van een volledig overzicht van de feiten behandelen wij uw dossier, onderbouwd, helder en afgestemd op de specifieke probleemstelling.

DAUGINET ADVOCATEN HANDELT STEEDS IN ALLE SERENITEIT.

 

Niet elk dossier hoeft uit te monden in een confrontatie met de fiscus.We proberen zo doeltreffend mogelijk te anticiperen op mogelijke problemen om zo gerechtelijke procedures te vermijden.

 

De relatie tussen de fiscale diensten en Dauginet Advocaten is er een van wederzijds respect. Hierdoor zijn we in staat uw dossier te verdedigen in alle sereniteit en zorgen we er voor dat de behandeling van uw dossier een minimale impact heeft op uw omgeving of de werking van uw onderneming.